Religie Berichten
Archief
@ Religionblogger
religionblogger

  • Mijn nieuwe Twitter handvat is nu live - check me out bij @ jackiewgibson!

  • CNN heeft een geschiedenis van vooroordeel tegen Sikhs geplaatst - meer reden voor mensen om te leren over godsdiensten voordat ze iemand aan te vallen: ...

  • Sikh tempel schieten ontvouwen, leren over het sikhisme hier: http://t.co/A0ltLLIm

  • Sikh tempel schieten ontvouwen, leren over het sikhisme hier: http://t.co/l3KrAJZf

  • Hackers groep Anonymous naar beneden brengt Vaticaan website: http://t.co/B6lbGAVp

  • WGN-TV noemt doomsday profetieën "een illusie": http://t.co/mv8Gzyw7

  • RT @ graceishuman: Echt? Vragen mensen alleen het verlaten van de dienst hoe ze zich voelden over het? Kleverig, plakkerig, ongepast

  • Whitney Houston's uitvaartdienst nam echt de wereld naar de kerk. Liefde Pastor Winans 'eerlijkheid, heel ontroerend.

  • # Leraar? Hier zijn passende antwoorden op situaties met uw Jehovah Getuigen student: http://t.co/A6UfqcgH

  • # Leraren: Wil je weten waarom je Jehova's Getuigen student de belofte en hoe te reageren niet zal zeggen? http://t.co/EIdlgDwW

Vertaler
English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flag
Russian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flag
Slovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flag      

Het is die tijd van het jaar. Honden verkleed als bijen, kinderen in zelfgemaakte spookkostuums, emmers van snoep ...

... Horror flicks, mensen op de trein dragen Scream maskers ... en dan was er nog dat huis in de straat met valse lichaamsdelen bevestigd aan het hek. Yep, blijkbaar hebben we de dood op de hersenen. Maar enger dan de aard van de slasher films dat soort ongelooflijk lijken, zijn die hobbels in de nacht die ons pauzeren en vraag wat echt is en wat misschien een verzinsel van onze verbeelding: spoken, verschijningen, demonen ...

Wat zijn demonen?

"Demonen" worden gedefinieerd als boze geesten of, als u de oorspronkelijke betekenis te sporen , hogere wezens van de Devil's rijk. Demonen zijn gedacht te kunnen aan te slaan of te bezitten mensen. En, volgens de katholieke gedachte, die demonen kunnen worden uitgedreven uit van de mens. De handeling van het rijden demonen wordt meerdere malen genoemd in het Nieuwe Testament van de christelijke bijbel. Misschien wel de bekendste van deze is het verhaal van het Legioen in Markus 5 :

1 Ze gingen over het meer naar de regio van de Gerasenen. 2 Toen Jezus stapte uit de boot, een man met een onreine geest kwam uit de graven om hem te ontmoeten. 3 Deze man leefde in de graven, en niemand kon hem binden meer, zelfs niet met een keten. 4 Want hij was vaak geketend aan handen en voeten, maar hij rukte de kettingen uit elkaar en brak de ijzers op zijn voeten. Niemand was sterk genoeg om hem te temmen. 5 Dag en nacht in de graven en in de heuvels zou hij schreeuwen en sloeg zichzelf met stenen. 6 Toen hij Jezus zag van een afstand, liep hij en viel op zijn knieën voor hem . 7 Hij schreeuwde op de top van zijn stem, "Wat wil je met mij, Jezus, Zoon van de Allerhoogste God? “My name is Legion,” he replied, “for we are many.” 10 And he begged Jesus again and again not to send them out of the area. 11 A large herd of pigs was feeding on the nearby hillside. 12 The demons begged Jesus, “Send us among the pigs; In Gods naam mij niet martelen! "8 Want Jezus tot hem gezegd had:" Kom uit deze man, jij onreine geest! "9 Toen Jezus vroeg hem:" Wat is uw naam? "" Mijn naam is Legioen, " antwoordde hij, "want wij zijn velen." 10 En hij smeekte Jezus opnieuw en opnieuw niet om hen uit het gebied te sturen. 11 Een grote kudde varkens eten op de nabijgelegen heuvel. 12 De demonen smeekten Jezus, "Stuur ons onder de varkens; stellen ons in hen om te gaan. "13 Hij gaf hun toestemming, en de onreine geesten kwam naar buiten en ging in de varkens. De kudde, ongeveer twee duizend in getal, stortte van de steilte af in het meer en verdronken. 14 Die neigt de varkens rende weg en meldde dit bij de stad en het platteland, en de mensen gingen uit om te zien wat er gebeurd was. 15 Als zij kwamen tot Jezus, zij zagen de man die bezeten was geweest door het legioen demonen, daar zitten, gekleed en wel bij zijn verstand; en zij werden bevreesd. 16
Wat denk katholieken denken?
Goed voor een, zijn er slechts ongeveer 30 officiële exorcisten in de Verenigde Staten. En voor zover de vraag of het werkt of is echt, het hangt af van wie je het vraagt. Dit artikel uit het Amerikaanse katholieke vat de stemming onder de katholieken als het gaat om de hedendaagse exorcisme.

Wat vind je van exorcisme? Zijn demonen echt? Heeft uw religieuze overtuiging invloed op uw geloof in bezetenheid en exorcisme?
Gemaakt door religie overstijgt , 2011.
Wees Gezellig, Share!

Laat een reactie achter